אורז מלא עגול ופרגיות בתנור

 

מצרכים:

1 בצל גדול קצוץ

2 כוסות אורז עגול חום מלא

5-6 נתחי פרגיות חתוכים לגודל ביס

תבלינים: 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כפית כמון, 1 כפית גרגירי כוסברה טחונים, חצי כפית כורכום, מלח פלפל

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 200 מעלות

מטגנים את הבצל עד שקיפות

שוטפים את האורז ומוסיפים לבצל

מוסיפים את הפרגיות ומטגנים יחד 5 דקות

מוסיפים את התבלינים ו- 4.5 כוסות מים רותחים

מביאים לרתיחה ומכניסים לתנור לשעה

 

קטגוריה: עופות, תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>