אזני פיל (PALMERITASׂ)


מצרכים:

1 חבילה מופשרת בצק עלים חמאה "מעדנות"

4 כפות סוכר

1 כפית קינמון

חמאה מומסת (או ספריי חמאה)

אופציונלי – נוטלה במקום הסוכר והקינמון

אופן ההכנה:

פותחים את העלה לרוחבו

מורחים חמאה, מערבבים את הסוכר והקינמון יחד, מפזרים על כל העלה

מגלגלים כל צד על למרכז העלה ומקפיאים כשעה

פורסים בעזרת סכין חד, ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר

אופים 15-20 דקות עד השחמה קלה

קטגוריה: עוגיות, קינוחים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. פיצה says:

    חייבים להשתמש בחמאה?

  2. shila says:

    שלום לך גילי!
    אהבתי את המתכון! אשמח לקבל כמה תשובות:
    1) לא הבנתי איך יוצאים הצורה של "האוזניים"
    2) האם אפשר להכין מבצק עלים רגיל לא מחמאה
    תודה לך! shila

    • Gili Dei says:

      תודה (:
      מגלגלים את השוליים מהסוף לאמצע, בשני הצדדים. מקפיאים ואז חותכים, הפריסה נותנת מראה של אוזן.
      ניתן להשתמש בבצק עם מרגרינה, להחלטתך

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>