
מצרכים:
1 חבילה מופשרת בצק עלים חמאה "מעדנות"
4 כפות סוכר
1 כפית קינמון
חמאה מומסת (או ספריי חמאה)
אופציונלי – נוטלה במקום הסוכר והקינמון
אופן ההכנה:
פותחים את העלה לרוחבו
מורחים חמאה, מערבבים את הסוכר והקינמון יחד, מפזרים על כל העלה
מגלגלים כל צד על למרכז העלה ומקפיאים כשעה
פורסים בעזרת סכין חד, ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר
אופים 15-20 דקות עד השחמה קלה
Leave a Reply
חייבים להשתמש בחמאה?
במריחה של הסוכר והקינמון? אפשר גם ספריי שמן.
אם הכוונה לבצק חמאה, נתון לשיקול דעתך
שלום לך גילי!
אהבתי את המתכון! אשמח לקבל כמה תשובות:
1) לא הבנתי איך יוצאים הצורה של "האוזניים"
2) האם אפשר להכין מבצק עלים רגיל לא מחמאה
תודה לך! shila
תודה (:
מגלגלים את השוליים מהסוף לאמצע, בשני הצדדים. מקפיאים ואז חותכים, הפריסה נותנת מראה של אוזן.
ניתן להשתמש בבצק עם מרגרינה, להחלטתך