אריסה טוניסאית

  מצרכים:

3 שקיות פלפל יבש – מתוק

1 שקית פלפל יבש – חריף

2 ראשי שום (עדיף טרי), קלוף

1 כף גדושה כמון

2 כפיות מלח

2 כוסות שמן חמניות / זית

אופן ההכנה:

משרים את הפלפלים במים, בקערה גדולה ועמוקה עם כלי כבד מעל, כדי שהפלפלים ישקעו, כשעתיים. קוטמים את העוקץ ומרוקנים מגלענים, סוחטים היטב וטוחנים במטחנת בשר, יחד עם השום, טוחנים פעם שניה ומוסיפים כמון, מלח ושמן ומערבבים. מאכסנים בקופסאות חד"פ קטנות או צנצנות, מיישרים את החלק העליון ויוצקים עוד מעט שמן לכיסוי.

אפשר להקפיא ולהפשיר במקרר.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>