מבט פנימי…
מצרכים:
מכינים את הבלינצ'ס לפי המתכון הרגיל:
כוס וחצי קמח
3 ביצים
1 כוס חלב
1 כוס מים
מעט מלח
כפית תמצית וניל
3 כפות שמן
לערבב לבלילה חלקה ולטגן חביתיות.
המלית:
מצרכים:
1 סלסלת פטריות פורטבלה פרוסות
1 בצל חתוך לחצי ולפרוסות דקות
לטגן לצנן ולהוסיף 1 שמנת חמוצה
לרוטב:
מצרכים:
50 ג' גבינת פטינה או פטה כבשים
50 גר'גבינת פרומעז
2 שמנת מתוקה 15%
1 תיבולית פטריות
מעט אגוז מוסקט
פלפל שחור
מלח – להזהר – הפטה מלוחה
מחממים בסיר את כל מרכיבי הרוטב ומסמיכים 7 דקות.
להקרמה:
200 גר'גבינת קשקבל
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל והפטריות , מוסיפים את השמנת החמוצה.
לתוך כל עלה שמים מעט מהמלית, מגלגלים ומסדרים בתבנית (מצופפים היטב) מעל הכל יוצקים את הרוטב ומפזרים מעל את הקשקשבל.
אופים עד השחמה ומגישים חם.
[shopeat_button]
עשיתי את הרוטב בדיוק כמו שרשמת עם עלים כשרים לפסח, יצא מדהיייםםםםםםם, תודה רבה על מתכון מוצלח
לבריאות אילגי, תודה שחזרת לספר (:
היי גילי, לא רשמת באיזה טמפרטורה לאפות וכמה זמן?
תודה,
אנטל
היי אנטל, אופים בחום 180, עד שהגבינה משחימה קלות
Thanks for the marvelous posting! I really enjoyed reading
it, you happen to be a great author.I will be sure
to bookmark your blog and will often come back very soon. I want to encourage you to continue your great job,
have a nice holiday weekend!
לא כתוב שמנת חמוצה במתכון. מתי לשים לאחר שמכבים את האש?
היי לבנה, כתוב- לאחר שמטגנים את הבצל, מוסיפים את השמנת החמוצה