בלינצ'ס פטריות מוקרם


מבט פנימי…

מצרכים:

מכינים את הבלינצ'ס לפי המתכון הרגיל:

כוס וחצי קמח

3 ביצים

1 כוס חלב

1 כוס מים

מעט מלח

כפית תמצית וניל

3 כפות שמן

לערבב לבלילה חלקה ולטגן חביתיות.

המלית:

מצרכים:

1 סלסלת פטריות פורטבלה פרוסות

1 בצל חתוך לחצי ולפרוסות דקות

לטגן לצנן ולהוסיף 1 שמנת חמוצה

לרוטב:

מצרכים:

50 ג' גבינת פטינה או פטה כבשים

50 גר'גבינת פרומעז

2 שמנת מתוקה 15%

1 תיבולית פטריות

מעט אגוז מוסקט

פלפל שחור

מלח – להזהר – הפטה מלוחה

מחממים בסיר את כל מרכיבי הרוטב ומסמיכים 7 דקות.

להקרמה:

200 גר'גבינת קשקבל

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל והפטריות , מוסיפים את השמנת החמוצה.

לתוך כל עלה שמים מעט מהמלית, מגלגלים ומסדרים בתבנית (מצופפים היטב) מעל הכל יוצקים את הרוטב ומפזרים מעל את הקשקשבל.

אופים עד השחמה ומגישים חם.

[shopeat_button]

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses
  1. אילגי says:

    עשיתי את הרוטב בדיוק כמו שרשמת עם עלים כשרים לפסח, יצא מדהיייםםםםםםם, תודה רבה על מתכון מוצלח

  2. אנטל says:

    היי גילי, לא רשמת באיזה טמפרטורה לאפות וכמה זמן?

    תודה,
    אנטל

  3. Thanks for the marvelous posting! I really enjoyed reading
    it, you happen to be a great author.I will be sure
    to bookmark your blog and will often come back very soon. I want to encourage you to continue your great job,
    have a nice holiday weekend!

  4. לבנה says:

    לא כתוב שמנת חמוצה במתכון. מתי לשים לאחר שמכבים את האש?

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>