בלינצ'ס פטריות מוקרם


מבט פנימי…

מצרכים:

מכינים את הבלינצ'ס לפי המתכון הרגיל:

כוס וחצי קמח

3 ביצים

1 כוס חלב

1 כוס מים

מעט מלח

כפית תמצית וניל

3 כפות שמן

לערבב לבלילה חלקה ולטגן חביתיות.

המלית:

מצרכים:

1 סלסלת פטריות פורטבלה פרוסות

1 בצל חתוך לחצי ולפרוסות דקות

לטגן לצנן ולהוסיף 1 שמנת חמוצה

לרוטב:

מצרכים:

50 ג' גבינת פטינה או פטה כבשים

50 גר'גבינת פרומעז

2 שמנת מתוקה 15%

1 תיבולית פטריות

מעט אגוז מוסקט

פלפל שחור

מלח – להזהר – הפטה מלוחה

מחממים בסיר את כל מרכיבי הרוטב ומסמיכים 7 דקות.

להקרמה:

200 גר'גבינת קשקבל

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל והפטריות , מוסיפים את השמנת החמוצה.

לתוך כל עלה שמים מעט מהמלית, מגלגלים ומסדרים בתבנית (מצופפים היטב) מעל הכל יוצקים את הרוטב ומפזרים מעל את הקשקשבל.

אופים עד השחמה ומגישים חם.

[shopeat_button]

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses

Leave a Reply לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *