דג מטוגן ברוטב צ'רמלה

 

מתכון פשוט שמקבל את עיקר הטעם מרוטב הצ'רמלה הלימוני

 

מצרכים לדג:

5-6 פילטים של דג סול (או כל פילה של דג שמתאים לטיגון)

קמח מתובל במעט מלח ופלפל שחור

3 ביצים מקושקות

טובלים את הדג בקמח, בביצה ומטגנים על הזהבה מ- 2 הצדדים

מצרכים רוטב צ'רמלה:

2 לימונים כבושים טחונים דק
מעט פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
מעט כמון
שמן, כפית חומץ
מלח, חופן פטרוזיליה / כוסברה
לערבב הכל, אם סמיך מדי, אפשר להוסיף כף או שתיים של מים חמים

טובלים את הדג מ- 2 צידיו ברוטב, מסדרים על צלחת ומעל מפזרים את עשבי התיבול

[shopeat_button]

קטגוריה: דגים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. נשמע טוב…הייתי ממש רוצה לטעום מהרוטב הזה.
    נראה לי שאפשר לעשות בו שימוש גם למנות נוספות…:)

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>