מתכון פשוט שמקבל את עיקר הטעם מרוטב הצ'רמלה הלימוני
מצרכים לדג:
5-6 פילטים של דג סול (או כל פילה של דג שמתאים לטיגון)
קמח מתובל במעט מלח ופלפל שחור
3 ביצים מקושקות
טובלים את הדג בקמח, בביצה ומטגנים על הזהבה מ- 2 הצדדים
מצרכים רוטב צ'רמלה:
2 לימונים כבושים טחונים דק
מעט פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
מעט כמון
שמן, כפית חומץ
מלח, חופן פטרוזיליה / כוסברה
לערבב הכל, אם סמיך מדי, אפשר להוסיף כף או שתיים של מים חמים
טובלים את הדג מ- 2 צידיו ברוטב, מסדרים על צלחת ומעל מפזרים את עשבי התיבול
[shopeat_button]
Leave a Reply לבטל