דג מרוקאי

מצרכים:

חתיכות לא גדולות מ-2 פלפלים אדומים (גמבה)

5-6 שיני שום שלמות, קלופות

1 חבילה קוסברה קצוצה

כף וחצי פפריקה מתוקה

שמן (בערך שליש כוס)

2 פלפלים חריפים (ירוקים או אדומים)

מלח, פלפל שחור

כפית קימל טחון

כפית גרגירי כוסברה טחונים

 

אופן ההכנה:

מטגנים את השום , הגמבה, הפלפלים החריפים , השמן והתבלינים דקה או שתיים, מוסיפים את הכוסברה ומוסיפים לסיר יחד עם 2 כוסות מים מביאים לרתיחה ואז מנמיכים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה בערך שעה עד שהגמבה נפרדת בקלות מהקליפה שלה.

מוסיפים מעל הרוטב את חלקי הדג – אני אוהבת לוקוס / טונה / פילה סלמון / פילה לברק

מזיזים קצת את הסיר שהרוטב יגיע לכל מקום וסוגרים את הסיר.
מבשלים עד רבע שעה, אם הרוטב לא סמיך, אפשר לבשל על אש גדולה לצמצום

[shopeat_button]

קטגוריה: דגים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>