דג סלמון בתיבול אסייתי

 

מצרכים:

4-5 נתחים של פילה סלמון

1 תפוז פרוס לפרוסות דקות

2 כפות רוטב טריאקי

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כף חומץ אורז

1 כף מירין (יין אורז)

קצה כפית שמן שומשום

2-3 שיני שום קצוצות

 שומשום שחור, לקישוט

 

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי המשרה, משרים את הדג ברוטב כשעה – הופכים באמצע

מניחים את פרוסות התפוז על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מעל מסדרים את פילה הסלמון, יוצקים את חומרי המשרה על הדג ומקשטים בשומשום שחור

אופים בחום 180, 20 דקות ומגישים על פירה

 

 

קטגוריה: דגים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>