דג עם ארטישוק ירושלמי

 

מצרכים:

4-5 חתיכות פילה דג (לברק, דניס, סלמון, טונה)

10 שורשים של ארטישוק ירושלמי, קלופים שלמים

1/2 חבילה כוסברה קצוצה דק

1 גמבה חתוכה גס

2 פלפלים חריפים שלמים

חצי כף אבקת גרגירי כוסברה טחונים

חצי כף קימל טחון

1 כף גדושה פפריקה מתוקה

1 כף פפריקה חריפה

חצי כוס שמן

10 שיני שום

 

אופן ההכנה:

בסיר שמים את כל המצרכים, פרט לדגים

מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים כשעה עד שהארטישוק הירושלמי רך

מוסיפים את הדגים ומכסים ברוטב, מבשלים יחד עוד 10-15 דקות

קטגוריה: דגים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. ברוריה says:

    מומלץ מאוד מעולה. תודה על. המתכון

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>