טפינת ניקיטוש – חמין טוניסאי קייצי

 

 

פתיתי בצק שמבושלים בישול ארוך ואיטי, ממש כמו לאכול עננים קטנים (:

 

לניקיטוש:

2 ביצים

כוס וחצי קמח

כף שמן

כפית מלח

 

לעבד לבצק ולמולל באצבעות לפתיתים קטנים

משאירים את הפתיתים על תבנית מרופדת בנייר אפיה לייבוש של 3-4 שעות, מערבבים מדי פעם

 

בסיר שמים:

2 בצלים מגורדים בפומפיה (נותן אפקט של עיסה ראשונית, מומלץ)

2 גבעולי סלרי קצוצים

חלקי בשר ועוף

חצאי קלחי תירס (תוספת אהובה אצלי בכל חמין)

תבלינים: מלח, פלפל, קימל טחון, זרעי כוסברה טחונים, כף פפריקה מתוקה

 

מוסיפים מים לכדי כיסוי ומבשלים את הבשר כשעה

מוסיפים את הניקיטוש ומעבירים לפלטה של שבת

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>