כדורי שוקולד לפסח

 

מצרכים:

1 שקית עוגיות יין מצופות שוקולד

1 חבילה עוגיות יין

100 גר' שוקולד מריר

1 שמנת מתוקה

חצי כוס יין תירוש

קוקוס / סוכריות לזרייה

 

אופן ההכנה:

בסיר קטן מחממים את השמנת והשוקולד ומערבבים לגנאש

טוחנים את העוגיות במעבד מזון

מוסיפים את היין והגנאש ומעבדים לבצק

מגלגלים לכדורים קטנים, מצפים בקוקוס ומקררים שעה לפחות

קטגוריה: עוגיות, פסח
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>