מצרכים:
1/2 קילו שערות קדאיף
רבע כוס שמן קנולה
300 גר' גבינת ריקוטה + 150 גר' גבינת מוצרלה מגורדת
לסירופ:
חצי ליטר מים
300 גר' סוכר
2-3 טיפות של צבע מאכל כתום (לא חובה)
300 ג' פיסטוק קלוי, גרוס גס
אופן ההכנה:
מפוררים את הקדאיף ושופכים עליו את השמן, פותחים אותו לשערות מופרדות
מערבבים גבינת ריקוטה עם גבינת מוצרלה
בתבנית שמים חצי מכמות הקדאיף, מהדקים היטב עם היד – מעל מפזרים את תערובת הגבינות
מעל הגבינה מוסיפים את שארית הקדאיף ומהדקים בעדינות
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180, כחצי שעה – לשים לב להשחמה, הקדאיף נשרף מהר
בינתיים מכינים את הסירופ:
מבשלים על אש נמוכה, עד שהסירופ אחיד
יוצקים על הכנאפה לאחר שיוצא חם מהתנור, מפזרים מעל שברי פיסטוק ומגישים
כמות הקדאיף והגבינה מתאימים לתבנית בגודל בינוני
[shopeat_button]
Leave a Reply לבטל