כעכים מתקתקים

 

מצרכים:

3 ביצים

חצי כוס מיץ תפוזים

1 כוס שמן

1.5 כוסות סוכר

2 שקיות סוכר וניל

חצי כוס שומשום

חצי כוס קוקוס

2 שקיות אבקת אפיה

1 קילו קמח + כוס

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את הכל פרט לקמח ואבקת האפיה, מעבדים לתערובת אחידה ומוסיפים את הקמח

המרקם הסופי צריך להיות כזה שכשלוקחים מעט מהבצק, קל לעבד אותו לרצועה והוא לא נדבק

מסדרים עיגולים על תבנית אפיה מרופדת ואופים 12-14 דקות בחום 180, עד השחמה של העוגיות

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. יהודית חייט says:

    הי גילי האם ניתן להמר את החמאה לשמן? אם כן מה הכמות? תודה

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>