לביבות בטטה אפויות

מצרכים:

2 בטטות

1 תפוח אדמה

בצל גדול קצוץ מטוגן

2 כפות שמן (במקור 30 גר' חמאה)

ביצה

3/4 כוס פירורי לחם, מעט יותר

פטרוזילה קצוצה

כף אבקת מרק (לא שמתי)

מל"פ

אופן ההכנה:

1.להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה. לבשל עד ריכוך.

2.למעוך את הירקות ולהוסיף את השמן (או החמאה), לערבב עם שאר המצרכים, לתבל.

3.לחמם תנור לחום בינוני, להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה שהוברש בשמן.

4.ליצור לביבות (ידיים מעט רטובות) ולשטח.

5.להכניס לתנור, 30 דקות בתנור, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים מעט.

6.במקום לאפות אפשר לטגן.

הערות: 24 לביבות, טעים טעים.

מקור המתכון: ניקי ב.

[shopeat_button]

קטגוריה: קציצות, תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses

Leave a Reply לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *