מצרכים:
2 בטטות
1 תפוח אדמה
בצל גדול קצוץ מטוגן
2 כפות שמן (במקור 30 גר' חמאה)
ביצה
3/4 כוס פירורי לחם, מעט יותר
פטרוזילה קצוצה
כף אבקת מרק (לא שמתי)
מל"פ
אופן ההכנה:
1.להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה. לבשל עד ריכוך.
2.למעוך את הירקות ולהוסיף את השמן (או החמאה), לערבב עם שאר המצרכים, לתבל.
3.לחמם תנור לחום בינוני, להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה שהוברש בשמן.
4.ליצור לביבות (ידיים מעט רטובות) ולשטח.
5.להכניס לתנור, 30 דקות בתנור, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים מעט.
6.במקום לאפות אפשר לטגן.
הערות: 24 לביבות, טעים טעים.
מקור המתכון: ניקי ב.
[shopeat_button]
Leave a Reply לבטל