לביבות עוף וקישואים אפויות

מצרכים:

רבע קילו בשר עוף טחון + רבע קילו הודו נקבה טחון

2 קישואים מזן זוקיני קצוצים דק

2 כפיות בזיליקום קצוץ (אפשר טרי, שמתי קפוא של "דורות")

2 כפיות שמיר (כנ"ל, קפוא של דורות)

2 חתיכות של חזה עוף חתוכות לקוביות בגודל בינוני

2 כפות בצל מטוגן

1 כף שמן זית

חופן פטרוזיליה קצוצה

1 ביצה

מלחפלפל

 

אופן ההכנה:

מאדים את הקישואים בשמן, להזהבה קלה

מטגנים קלות את קוביות חזה העוף (טיגון קל של 5 דקות)

שמים בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומסדרים ערמות קטנות בתבנית עם נייר אפיה מרוח במעט שמן זית.

 

אופים עד שמשחים ומגישים חם.

 
[shopeat_button]

קטגוריה: עופות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>