מאפה ברוקולי וגבינת עזים

 

מצרכים:

5 ביצים

1 גבינת עזים 5% למריחה (או קוטג')

2 כפות מיונז (אני אוהבת את של הלמנס)

200 גר' גבינת קשקבל מגורדת

2 בצלים גדולים קצוצים דק / כרישה

ברוקולי טרי חתוך לפרחים קטנים – אפשר עם סנפרוסט, אבל עם הטרי הרבה יותר מוצלח בעיני

מלח פלפל

אופן ההכנה:

חולטים את הברוקולי במים מומלחים ל- 5 דקות – לא יותר

מטגנים את הבצל או הכרישה, אני טיגנתי מעבר להזהבה, אוהבת שהבצל "מדיום וול" (:

בקערה מערבבים את כל שאר המרכיבים, מוסיפים את הברוקולי.

משמנים תבנית עגולה 26, משטחים את התערובת ומעל מפזרים מעט שומשום שחור לקישוט

אפיה 180, עד שמזהיב יפה

מקור המתכון: אורלי הפסיכולוגית שעובדת איתי

[shopeat_button]

קטגוריה: מאפים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>