מאפה ברוקולי ללא גבינות (פרווה)

מצרכים:

תפרוחות ברוקולי (כמות שמתאימה לתבנית עגולה חד"פ) קפוא או טרי

1 כף גדושה מיונז

1 כפית חרדל

2 כפות פירורי לחם

2 כפות בצל מטוגן (קונה מוכן של "דורות")

5-6 ביצים שלמות

1 כוס חלב קוקוס

תבלינים: מעט אגוז מוסקט, 1 כפית אבקת פטריות, מלחפלפל

אופן ההכנה:

בקערה שוברים את הביצים, מוסיפים את כל המרכיבים

 יוצקים מעט שמן לתבנית, מפזרים עוד מעט פירורי לחם מסדרים את הברוקולי

מעל שופכים את בלילת הביצים

מפזרים עוד פירורי לחם ושומשום שחור ומעט שומשום בטעם שום (להשיג במחלקות האסייתיות בסופר)

 

אופים בחום 180 עד שתופח מעט ומשחים יפה

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>