מצרכים:
תפרוחות ברוקולי (כמות שמתאימה לתבנית עגולה חד"פ) קפוא או טרי
1 כף גדושה מיונז
1 כפית חרדל
2 כפות פירורי לחם
2 כפות בצל מטוגן (קונה מוכן של "דורות")
5-6 ביצים שלמות
1 כוס חלב קוקוס
תבלינים: מעט אגוז מוסקט, 1 כפית אבקת פטריות, מלחפלפל
אופן ההכנה:
בקערה שוברים את הביצים, מוסיפים את כל המרכיבים
יוצקים מעט שמן לתבנית, מפזרים עוד מעט פירורי לחם מסדרים את הברוקולי
מעל שופכים את בלילת הביצים
מפזרים עוד פירורי לחם ושומשום שחור ומעט שומשום בטעם שום (להשיג במחלקות האסייתיות בסופר)
אופים בחום 180 עד שתופח מעט ומשחים יפה
כתיבת תגובה