מאפה ממליגה (פולנטה)

מאפה שנע על גבול הלחם תירס, דחוס מעט ומתאים בליווי של שמנת חמוצה או מרק

מצרכים:

300 גר' קמח תירס

חצי גביע גבינה לבנה בטעם בצל מטוגן

חצי גביע קוטג

1 פחית תירס, מסוננת

2 כפות מיונז

1 כוס שמנת מתוקה

1 כפית אבקת אפיה

5-6 ביצים (M)

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

מערבבים הכל יחד, משמנים תבנית חד"פ עגולה, יוצקים את בלילת המאפה ומעל מפזרים שומשום

אופים בחום 180, 30 דקות

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>