מאפינס בטטה ותבלינים

 

מצרכים:

1 בטטה בשלה (במים, או במיקרו) מעוכה

כוס וחצי קמח

1 כפית אבקת סודה לשתיה

חצי כפית אבקת אפיה

חצי כוס סוכר חום דחוס

חצי כוס שמן

2 ביצים

גרידה מתפוז 1

מיץ מתפוז 1 (בערך חצי כוס)

חצי כפית קינמון

קורט אגוז מוסקט

קורט מלח

 

אופן ההכנה:

מערבבים יבשים, מערבבים רטובים, ממזגים בין 2 התערובות

אופים בתבנית מאפינס משומנת, כ- 30 דקות (מבחן הקיסם)

 

מקור המתכון: לאישה, עם שינויים שלי

[shopeat_button]

קטגוריה: מאפים, קינוחים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>