מאפינס ביס פרמז'ן

24 מאפינס בתבנית שקעים בגודל ביס

מצרכים:

2 ביצים

3/4 כוס חלב

1/3 כוס שמן זית

250 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת

כוס וחצי קמח תופח

2 כפיות סוכר

1/4 כפית סודה לשתיה

3/4 כפית מלח

1/3 כוס זיתים קצוצים

* שומשום שחור לזרייה

אופן ההכנה:

מערבבים את כל הרטובים יחד בקערה אחת

בקערה שניה – מערבבים את כל היבשים, כולל הפרמזן

מאחדים בין 2 התערובות, מוסיפים זיתים

משמנים תבנית מאפינס, יוצקים בעזרת כף מהבלילה לתבנית, מפזרים שומשום שחור

אופים 20 דקות עד שמזהיב

קטגוריה: מאפים, שבועות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>