מאפינס טונה, תירס וזיתים

 

 

מצרכים:

1 קופסת טונה גדולה מסוננת ומפוררת

3 ביצים

2.5 כוסות קמח תופח (או רגיל + כפית אבקת אפיה)

1 כף חרדל גרגירים

1/3 כוס שמן

1 מיכל שמנת מתוקה

2 כפות שומשום

מלח פלפל

תוספות: זיתים קצוצים, תירס

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 200 מעלות

מערבבים את כל המצרכים יחד, משמנים תבנית מאפינס ויוצקים מהבלילה (הכי נוח בעזרת כף גלידה עם קפיץ)

אופים 20 דקות עד הזהבה

 

מקור המתכון: איילת בן יוסף, עם שינויים שלי

קטגוריה: מאפים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>