מאפינס טונה, תירס וזיתים

 

 

מצרכים:

1 קופסת טונה גדולה מסוננת ומפוררת

3 ביצים

2.5 כוסות קמח תופח (או רגיל + כפית אבקת אפיה)

1 כף חרדל גרגירים

1/3 כוס שמן

1 מיכל שמנת מתוקה

2 כפות שומשום

מלח פלפל

תוספות: זיתים קצוצים, תירס

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 200 מעלות

מערבבים את כל המצרכים יחד, משמנים תבנית מאפינס ויוצקים מהבלילה (הכי נוח בעזרת כף גלידה עם קפיץ)

אופים 20 דקות עד הזהבה

 

מקור המתכון: איילת בן יוסף, עם שינויים שלי

קטגוריה: מאפים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *