מקרונה קנקאש

 

מתכון מבית חמותי, חבוב hbub בטוניסאית זה כדורים קטנים, והכוונה למיני הקטניות ששמים

 המראה הפשוט לא מעיד על הטעם העשיר, האטריות מתבשלות בציר עוף – מה שמעניק טעם עמוק יותר

מצרכים:

1 בצל קצוץ

1 קופסא קטנה רסק עגבניות

חצי כוס שעועית לבנה מבושלת

חצי כוס חומוס מבושל

חצי כוס עדשים ירוקות מבושלות

חצי שקית פסטה "קרניים בינוניות" (של אוסם)

1 כף קמח

2 ירכי עוף מבושלים בליטר מים (לשמור את נוזלי הבישול)

תבלינים: חצי כפית קימל טחון, חצי כפית גרגירי כוסברה טחונים, חצי כפית כמון טחון, כף פפריקה, מלח פלפל

אופן ההכנה:

בסיר שמים את העוף ומכסים במים

מבשלים עד ריכוך, מפוררים את העוף מהעצם, מסננים את הנוזלים ושומרים בצד

מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הקמח, הפפריקה ורסק העגבניות, מערבבים ומוסיפים את ציר העוף

מוסיפים את כל שאר המרכיבים פרט לפסטה ומתבלים

מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה

מנמיכים את האש ומבשלים עוד 15 דקות

מערבבים ומכבים את האש, משאירים סגור 10 דקות

מגישים חם

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. רחל says:

    מה כמות המים לציר והאם כל הציר נספג, תודה

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>