מרק כתומים

 

מצרכים:

2 בטטות

2 גזרים

חצי כוס עדשים אדומות

200 גר' דלעת רגילה

1 דלעת ערמונים בינונית

1 כוס שמנת מתוקה 10% שומן

כפית אגוז מוסקט טחון

פלפל לבן, מלח

1 כף אבקת מרק (ללא MSG)

 

אופן ההכנה:

קולפים את הירקות, מגלענים את דלעת הערמונים, חותכים לרבעים ושמים בסיר, מוסיפים את העדשים

מכסים במים חצי מגובה הסיר

מבשלים בסיר מכוסה עד ריכוך מלא של הירקות והעדשים

טוחנים בעזרת בלנדר מוט למרקם חלק

מוסיפים שמנת מתוקה ותבלינים

מביאים לרתיחה ומשפרים תיבול באם צריך

מגישים עם גרעיני חמניה ודלעת קלויים על מחבת יבשה

 

קטגוריה: מרקים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>