סביצ'ה לברק

 

מצרכים:

2 פילה לברק, מנוקה מעצמות ועור, חתוך לחתיכות קטנות

2 מלפפונים קצוצים

 1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

1 פלפל ירוק

1 פלפל צ'ילי

רבע בצל אדום קצוץ

רבע כוס כוסברה קצוצה

רוטב: מיץ מלימון וחצי, מלח, פלפל שחור, שמן זית

 

אופן ההכנה:

קוצצים את כל הירקות הכי דק שאפשר

מערבבים ומוסיפים את הרוטב

משאירים את הסלט ל- 5 דקות לכבישה של הדג ומגישים בליווי טחינה, פסטו כוסברה וצנימים

 

קטגוריה: דגים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *