מצרכים:
לסושי
1 כוס אורז, לשטוף היטב ולהוסיף כוס מים, לבשל עד ריכוך
להוריד מהאש, לערבב בנפרד 1 כף חומץ אורז+1 כף סוכר+חצי כפית מלח, 1 כף מים פושרים – להמיס יחד ולהוסיף לאורז, לערבב ולטעום
אצות נורי
מחצלת במבוק
כוס אורז אחת מספיקה לכ- 3-4 רולים עם שכבת אורז דקיקה והדוקה
תוספות לגלגול
1 גזר (מספיק לכל כמות הרולים)
1 מלפפון (להוציא את החלק המימי של המלפפון)
3-5 גבעולי אספרגוס
קנפיו (דלעת מתוקה, להשיג בחנויות אסייתיות)
סלמון כבוש
חצי אבוקדו פרוס
חותכים את הירקות לרצועות דקות ומניחים בצד
כתיבת תגובה