סלט טירשי (דלעת טוניסאי)

מתכון של חמותי שתחיה

 

מצרכים:

300 גר' דלעת (חתיכה נאה של דלעת)

2 גזרים לא גדולים

1 תפו"א קטן

 

תבלינים:

רבע כפית כמון

רבע כפית קימל טחון

רבע כפית גרגירי כוסברה טחונים

מיץ מלימון אחד

מלח

כפית פפריקה מתוקה

2-3 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

מבשלים את הירקות ומועכים למחית אחידה , את הדלעת מבשלים עם הקליפה ולאחר הבישול סוחטים מעט, מקלפים את הקליפה וקוצצים דק

מערבבים את כל התבלינים עם השמן והלימון ויוצקים על מחית הירקות

הטעם של הסלט הזה משתבח כעבור כמה שעות במקרר

קטגוריה: סלטים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses

Leave a Reply לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *