סלט עדשים, בורגול וקינואה

 

מצרכים:

חצי כוס עדשים שחורות שבושלו 20 דקות עד ריכוך (ללא מלח)

חצי כוס בורגול שהושרה חצי שעה במים רותחים וסונן

3-4 כפות קינואה – לבשל 15 דקות עד ריכוך, לסנן

2 כפות חמוציות לא מסוכרות – להשרות במים חמים 15 דקות

1 מלפפון קצוץ גס

1 גבעול סלרי (כולל העלים) קצוץ דק

מעט קשיו

 

ויניגרט:

מיץ מקלמנטינה / תפוז אחד

כפית חרדל

כפית דבש

3 כפות טחינה גולמית

חופן עלי נענע קצוצים דק

כף סירופ אגבה

מלח פלפל

טוחנים את כל מרכיבי הויניגרט במעבד מזון, אם דליל להוסיף עוד טחינה, אם סמיך להוסיף עוד מיץ תפוזים

יוצקים על הסלט את הויניגרט ומגישים

קטגוריה: סלטים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>