מצרכים:
200 גר' חמאה רכה
חצי כוס אבקת סוכר
חצי כוס שקדים טחונים
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כפית ליקר שקדים (אמרטו)
1 כפית רום
1 כפית תמצית וניל
1 כף מים
אופן ההכנה:
במעבד מזון שמים את החמאה, אבקת הסוכר והשקדים הטחונים ומעבדים ב- 2-3 פולסים
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והתמציות
מעבדים עד שנהיה בצק פירורי, מאחדים בידיים לבצק אחיד
מחלקים את הבצק ל- 2 גלילים ועוטפים בניילון נצמד
מצננים שעה במקרר
פורסים לפרוסות ואופים על נייר אפייה כ-15 דקות, חום 180
מצננים ובוזקים אבקת סוכר
כתיבת תגובה