עוגיות קורביין ("יהיה טוב", בלדינו)

מצרכים:

200 גר' חמאה רכה

חצי כוס אבקת סוכר

חצי כוס שקדים טחונים

2.5 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

1 כפית ליקר שקדים (אמרטו)

1 כפית רום

1 כפית תמצית וניל

1 כף מים

 

אופן ההכנה:

במעבד מזון שמים את החמאה, אבקת הסוכר והשקדים הטחונים ומעבדים ב- 2-3 פולסים

מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והתמציות

מעבדים עד שנהיה בצק פירורי, מאחדים בידיים לבצק אחיד

מחלקים את הבצק ל- 2 גלילים ועוטפים בניילון נצמד

מצננים שעה במקרר

פורסים לפרוסות ואופים על נייר אפייה כ-15 דקות, חום 180

מצננים ובוזקים אבקת סוכר

קטגוריה: עוגיות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *