עוגיות שקדים לפסח

 

 

 

עוגיות מצויינות למתכונים שמכילים בעיקר חלבונים ו/או לא יודעים מה לעשות עם חלמונים, וגם סתם לנשנוש (:

(כ- 12 עוגיות )

מצרכים:

5 חלמונים

חצי כוס סוכר

כפית תמצית וניל טהורה

200 גר' אבקת שקדים (שקדים טחונים דק)

2 כפות קוקוס טחון

שקדים פרוסים לגלגול

 

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים במטרפה ידנית, בעזרת כף לוקחים מעט מהעיסה ומגלגלים בפרוסות השקדים

אופים בתנור שחומם מראש ל- 170, 10-15 דקות (לא יותר)

מצננים

קטגוריה: עוגיות, פסח
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. ענת says:

    האם הכוונה במתכון לחלמון או לחלבון?

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>