עוגת גבינה ביסקוויטים

מצרכים:

2 גביעי גבינה לבנה (500 גר')

חצי שקית אינסטנט פודינג ריבת חלב

1 שמנת מתוקה

רבע כוס אבקת סוכר

2 שרוולים של פתי-בר +-

כוס חלב להשריית הביסקוויטים

חצי צנצנת ממרח לוטוס

 

אופן ההכנה:

מקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג ואבקת הסוכר, מקפלים את הגבינה לתוך התערובת

משרים קלות את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה בתבנית זכוכית מלבנית

יוצקים מחצית מתערובת הגבינה

מעל מסדרים עוד שכבה של ביסקוויטים ומעל מורחים את שארית הגבינה, מיישרים.

ממיסים חצי צנצנת ממרח לוטוס במיקרו ויוצקים על העוגה

מזיזים את התבנית כך שהממרח יכסה את כל שטח העוגה, מצננים לפחות 4 שעות

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>