כמות ל- 2 תבניות אינגליש קייק חד"פ
מצרכים:
1.5 שמנת מתוקה
1.5 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג ריבת חלב
1.5 כפות ליקר קירסאו (ליקר תפוזים)
1 שרוול ביסקוויט לוטוס
חצי צנצנת ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת עם החלב, הפודינג והליקר
מרפדים תבנית חד"פ בניילון נצמד
יוצקים מהקרם לשליש גובה התבנית
מסדרים ביסקוויטים – 4 בשורה לרוחב, לכל לאורך התבנית
יוצקים מעל עוד שכבת קרם, מיישרים, מכסים בניילון נצמד
מקפיאים כ -4 שעות
ממיסים במיקרו את ממרח הלוטוס
מוציאים את העוגה מהמקפיא, משחררים מהניילון הנצמד
הופכים ויוצקים מעל את ממרח הלוטוס
כתיבת תגובה