עוגת דבש

 

 

מצרכים:

קבוצת הרטובים – לערבב יחד -

1 כוס תה חזק, מקורר (השתמשתי ב- 2 תיונים של ארל-גריי)

3/4 כוס שמן

3/4 כוס סוכר

3 ביצים

1 כוס דבש

 

קבוצת היבשים – לערבב יחד -

2 + 1/4 כוסות קמח

1.5 כפית אפייה

1.5 כפית סודה לשתיה

1 כפית קינמון

 

אופן ההכנה:

מערבבים יחד ומוסיפים לבלילה הרטובה, תוך הקפדה על המנעות מגושים

אופים בתנור בחום 180 כ-45 דקות, מבחן הקיסם

 

מקור המתכון: אירן אשל

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. ענת says:

    כל שנה אני מכינה את העוגה הזאת-רכה,עסיסית טעימה וקלה להכנה.אני מוותרת על הסודה לשתיה ושמה קמח תופח.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>