עוגת דבש

 

 

מצרכים:

קבוצת הרטובים – לערבב יחד –

1 כוס תה חזק, מקורר (השתמשתי ב- 2 תיונים של ארל-גריי)

3/4 כוס שמן

3/4 כוס סוכר

3 ביצים

1 כוס דבש

 

קבוצת היבשים – לערבב יחד –

2 + 1/4 כוסות קמח

1.5 כפית אפייה

1.5 כפית סודה לשתיה

1 כפית קינמון

 

אופן ההכנה:

מערבבים יחד ומוסיפים לבלילה הרטובה, תוך הקפדה על המנעות מגושים

אופים בתנור בחום 180 כ-45 דקות, מבחן הקיסם

 

מקור המתכון: אירן אשל

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *