עוגת דלעת בחושה

מצרכים:

3 ביצים

כוס וחצי סוכר חום

2 כוסות דלעת מגורדת / או גזר / בטטה, או גם וגם

2 כוסות קמח

כוס וחצי קוקוס

1 כוס שמן

1 כפית תמצית וניל

1 כף קינמון

2 כפיות אבקת סודה לשתיה

1 כוס אגוזים גרוסים

אופן ההכנה:

בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר  ושמן 2-3 דקות

מוסיפים את הגזר המגורד והקוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.

מנפים יחד קמח, קינמון, מלח ואבקת סודה

מקפלים ומוסיפים את האגוזים

יוצקים לתבנית – רצוי בעלת פורמה מעוצבת, או 2 תבניות אינגליש-קייק, אופים 40-50 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא נקי

(באינגליש קייק זמן האפייה מתקצר ל 35-40 דק)

מקור המתכון: קרין גורן

קטגוריה: כללי, עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. נועה says:

    כתוב פעמיים 3 ביצים

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>