עוגת המייפל עם תפוחים

 

 

 

עוגת המייפל המפורסמת שכבר כיכבה כמעט בכל המטבחים, עוגה נהדרת שמכינים ב 10 דקות,     מובאת פה בשדרוג תפוחי (: 

 מצרכים:

 3 ביצים

1 שמנת חמוצה / שמנת מתוקה

1.25 כוס קמח תופח (או רגיל עם 1 כפית אבקת אפיה)

1 כוס סוכר

חצי כוס שמן

2 תפוחים

רוטב מייפל

לפיזור: חצי כוס אגוזי מלך או פקאן גרוסים + 1 כפית קינמון

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים הרטובים, מוסיפים את היבשים

חותכים את התפוחים לקוביות, מערבבים לתוך הבלילה

יוצקים את הבלילה לתבנית (2 אינגליש קייק או מלבנית/עגולה), מעל מפזרים את תערובת האגוזים עם הקינמון, אופים חצי שעה בחום 180, מבחן הקיסם

לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור, שופכים בנדיבות סירופ מייפל על כל העוגה

העוגה טובה לאחר שעה, שהסירופ נספג היטב

מקור המתכון: ayeletba-1 פורום תפוז, עם שינויים שלי

קטגוריה: כללי, עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *