עוגת פרג בחושה

 

מצרכים:

[shopeat_ingredients]

1 כוס קמח

1 כוס סוכר

1 כוס פרג טחון

1 כוס קוקוס

1 אבקת אפיה

מערבבים הכל ומוסיפים את החומרים הרטובים:

1 כוס מיץ תפוזים (או שמנת מתוקה, או חלב, או מים)

3 ביצים

3/4 כוס שמן

מעט תמצית וניל אמיתית

[/shopeat_ingredients]

גנאש שוקולד:

100 גר' שוקולד מריר / חלב

100 מ"ל שמנת מתקה

מחממים יחד עד אחידות

 

אופן ההכנה:

אופים ב- 2 תבניות אינגליש קייק (או תבנית עגולה 26) כ- 40 דקות בחום 180

כשהעוגה מתקררת, דוקרים בעזרת שיפוד ויוצקים את הגנאש

 מקור המתכון: מלי, פורום אוכל YNET, עם גנאש (במקור עם אבקת סוכר)

[shopeat_button]

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
31 Responses
  1. eve121 says:

    עוגה מעולה נחטפה טעים מאוד מאוד שאפו על המתכון::::))))))

  2. סמדר says:

    ניסיתי היום את המתכון.
    חבל על הזמן ………..
    עוגה קלה להכנה וטעימה להפליא.

  3. אמירה שמואל says:

    עוגות טעימות ישר כח על המתכון זה עבר לכול החברות שלי נישמח למתכונים בחושים אחרים שבת שלום לקוראים

  4. דרורית says:

    אשמח לנסות להכין

  5. Sarit says:

    אפשר במקום שמנת מתוקה לשים שמנת חמוצה ?

  6. אפי says:

    עוגה מצויינת .
    קלה ביותר להכנה .
    ניתן לשדרג זאת עם שפיכת שוקולד מריר מומס על העוגה לאחר שהתקררה .
    תודה רבה על המתכון המנצח . אשמח לשמוע על עוד כאלה .

  7. דורית says:

    הי
    רציתי לדעת כמה גרם כמות הפרג?
    תודה

  8. היי קניתי אתמול בסופר ממרח פרג למילוי עוגות ומאפים
    האם זה מתאים??

  9. מיכל says:

    גילי שלום,

    לפעמים כשבא לי עוגה מסויימת ואני לא בטוחה איזה אני פשוט הולכת ל"גוגל תמונות" ורושמת איזה עוגה שבא לי. לפי התמונה שהכי מדברת אלי אני לוקחת מתכון.
    אקיצר… השבת הכנתי את עוגת הפרג הזו והיא היתה פשוט מושלמת !!!
    תודה על מתכון משובח

  10. עוגה מעולה, קוצרת מחמאות.
    הכנתי אותה לפני שבועיים ועכשיו אני מכינה שוב….תודה רבה.

  11. רבקה says:

    במה אפשר להחליף את הקוקוס?
    תודה
    וחג שמח

  12. טובי says:

    עוגה מעולה!!!!!!!
    אני לא אפיינית בכלל, אלא שעכשיו לפני פסח חפשתי מה לעשות עם הקמח,
    ושמחתי שכך יצא, משום שהכרתי את האתר שלך,
    והעוגה הזו , כל כך קלה ,
    וכל כך העלתה לי את הבטחון העצמי, כי קבלתי כל כך הרבה מחמאות מהשכנות שחלקתי להן, ומהילדים בגינה שלא עמדו בפרץ והכניסו חופשי ידיים לתוך התיק שלי כדי לקחת עוד ביס,
    והכי מעניין- את הציפוי לא עשיתי, כי לא היה לי זמן, ופשוט העוגה היתה טעימה גם בלי זה!

  13. דפנה says:

    עוגה נהדרת. קלה להכנה לקחתי לחגיגת יום העצמאות חיסלו וקצרתי מחמאות. תודה

  14. טובי says:

    האם אפשר לשים בקרם משהו פרווה במקום שמנת?
    למשל קצפת ריץ?
    תודה,

  15. ליאורה says:

    חייבת להבין משהו לגבי זמן האפייה בכלליוות- ההתיחסות היא לתנור טורבו או רגיל?????

  16. רוית says:

    היי, לרוב אני נוטה להכין עוגות מורכבות, אבל הפעם לא היה לי כח וחיפשתי מתכון קליל.. התוצאה הפתיעה אותי לגמרי! עוגה מדהימה עם מתכון קל! ישר נכנסה למתכונים המועדפים שלי. איזה כיף :)

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>