עוגת קרמבו (ללא גלוטן, עם שמן)

בסיס הבראוניז בעוגה הוא מתכון שנתנה לי בת הדוד שלי, זוהר קדוש (בת ה- 14) שאופה מדהים!

לבסיס:

3/4 כוס סוכר
200 גר שוקולד מריר
150 גר חמאה (המרתי ב-3/4 כוס שמן)
להמיס יחס במיקרו עד הומוגניות

להוסיף:

5 ביצים אחת אחרי השניה
1 חבילת אינסטנט פודינג שוקו
רבע כוס אגוזים טחונים + רבע כוס שוקולד ציפס

לאפות 15-20 דקות

קרם:

2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל

להקציף יחד לקצף יציב, להזליף על העוגה ולהכניס להקפאה לשעה-שעתיים

גנאש:

200 גר שוקולד חלב / מריר
200 מל חלב סויה וניל

להמיס ולצקת על העוגה הקפואה

קטגוריה: עוגות, פסח, קינוחים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. אילנית קדוש says:

    בס״ד

    את מדהימה!

    איזה כישרון והבלוג מדהים איך יוצרים בלוג?

    טוב, זהרה אוהבת אפייה היא תשמח ללמוד ממך.

    בי יום טוב אהובתי חוזרת לכיתה!

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>