בסיס הבראוניז בעוגה הוא מתכון שנתנה לי בת הדוד שלי, זוהר קדוש (בת ה- 14) שאופה מדהים!
לבסיס:
3/4 כוס סוכר
200 גר שוקולד מריר
150 גר חמאה (המרתי ב-3/4 כוס שמן)
להמיס יחס במיקרו עד הומוגניות
להוסיף:
5 ביצים אחת אחרי השניה
1 חבילת אינסטנט פודינג שוקו
רבע כוס אגוזים טחונים + רבע כוס שוקולד ציפס
לאפות 15-20 דקות
קרם:
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
להקציף יחד לקצף יציב, להזליף על העוגה ולהכניס להקפאה לשעה-שעתיים
גנאש:
200 גר שוקולד חלב / מריר
200 מל חלב סויה וניל
להמיס ולצקת על העוגה הקפואה
Leave a Reply לבטל