עוגת שוקולד פאדג' עם סלק


את העוגה העסיסית והמופלאה הזו חייבים לנסות!

השתמשתי בסלק קלוף וקפוא של סנפרוסט

 

מצרכים:

300 גרם שוקולד חלב

100 גרם חמאה חתוכה לקוביות

3/4 כוס קמח

3 ביצים

כוס ורבע סוכר

3 סלקים קלופים וטחונים

1 כוס שמנת מתוקה

1 כף גדושה שוקולד נוטלה

 

אופן ההכנה:

ממיסים 150 גרם שוקולד עם החמאה בסיר כפול

מערבבים סוכר + ביצים ומוסיפים את השוקולד המומס

מוסיפים את הקמח בהדרגה, עד שהוא נטמע בבלילה.

מוסיפים את הסלק ומערבבים.

משמנים תבנית ויוצקים את הבלילה.

אופים 30 דקות בחום 180

 

גנאש שוקולד:

בסיר טפלון – שמים 150 גרם שוקולד חלב, 1 כוס שמנת מתוקה וכף גדושה נוטלה

ממיסים עד אחידות.  דוקרים את העוגה עם קיסם ויוצקים את הגנאש.  מקררים שעתיים במקרר.

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>