עוגת תפוזים

 

מצרכים:

6 ביצים

1 כוס מיץ תפוזים

2 כוסות קמח

1 כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

1 אבקת אפיה

1 כוס קוקוס

3/4 כוס שמן

 

אופן ההכנה:

מפרידים ביצים ומקציפים חלבונים עם 1 כוס סוכר

בקערה נוספת מערבבים את שאר המרכיבים

מקפלים את קצף החלבונים לתערובת אחידה

משמנים סיר פלא ומפדרים במעט קמח

אופים בחום 180, 40 דקות

 

סירופ:

חצי כוס מיץ תפוזים + 2 סוכר וניל, מביאים לרתיחה

דוקרים את העוגה בעזרת שיפוד ויוצקים את הסירופ

מפזרים עוד קוקוס לקישוט

קטגוריה: כללי, עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>