עוף עם זיתים מרוקאי

 

מצרכים:

1 פחית שימורים של זיתים מגולענים

4-5 חלקי עוף (ללא עור)

2 שיני שום פרוסות

2 כפות שמן לטיגון

1 עגבניה מגורדת

1 כף רסק עגבניות

 

תבלינים:

1 כף פפריקה מתוקה

חצי כפית כורכום

1 כפית כמון

 מלח: להזהר, הזיתים מלוחים

 

אופן ההכנה:

שוטפים את הזיתים היטב ומבשלים במים

מסננים ומבשלים שוב וזאת כדי לנטרל מעט את החמיצות

מחממים שמן בסיר ומזהיבים את העוף, מוסיפים את בשום והעגבניה, מוסיפים תבלינים, רסק עגבניות ומים, ואת הזיתים, מביאים לרתיחה ומבשלים 40 דקות

אופציות: אפשר להוסיף ראשי ארטישוק, פטריות, ערמונים בוואקים

 

להגיש עם אורז לבן

קטגוריה: כללי, עופות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>