פונדנט שוקולד (פרווה)

מצרכים:

250 גר' שוקולד מריר

1/3 כוס שמן

3 ביצים

1/3 כוס סוכר

קורט מלח

25 גר' קורנפלור (שמתי אינסטנט פודינג וניל)

אופן ההכנה:

ממיסים במיקרו או בסיר כפול עד המסה, מוסיפים את השמן ומערבבים עד שהעיסה נעשית נוזלית

במיקסר שמים את הביצים, הסוכר והמלח, מקציפים כ-6 דקות.

לקראת הסוף מוסיפים את השוקולד ומקפלים בזהירות.

מוסיפים את הקורנפלור ומקפלים לתערובת אחידה.

יוצקים לתבניות אישיות ואופים 10-15 דקות.

מגישים עם גלידת וניל

קטגוריה: כללי, עוגות, קינוחים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. רותי says:

    שלום גילי, ב"מצרכים" לא מוזכרים האגוזים, שמוזכרים אח"כ ב"אופן ההכנה".
    כמו כן, לא כתוב כמה מנות אישיות אמורות לצאת מהכמויות שמובאות במתכון זה. תודה.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>