פונדנט שוקולד (פרווה)

מצרכים:

250 גר' שוקולד מריר

1/3 כוס שמן

3 ביצים

1/3 כוס סוכר

קורט מלח

25 גר' קורנפלור (שמתי אינסטנט פודינג וניל)

אופן ההכנה:

ממיסים במיקרו או בסיר כפול עד המסה, מוסיפים את השמן ומערבבים עד שהעיסה נעשית נוזלית

במיקסר שמים את הביצים, הסוכר והמלח, מקציפים כ-6 דקות.

לקראת הסוף מוסיפים את השוקולד ומקפלים בזהירות.

מוסיפים את הקורנפלור ומקפלים לתערובת אחידה.

יוצקים לתבניות אישיות ואופים 10-15 דקות.

מגישים עם גלידת וניל

קטגוריה: כללי, עוגות, קינוחים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. רותי says:

    שלום גילי, ב"מצרכים" לא מוזכרים האגוזים, שמוזכרים אח"כ ב"אופן ההכנה".
    כמו כן, לא כתוב כמה מנות אישיות אמורות לצאת מהכמויות שמובאות במתכון זה. תודה.

Leave a Reply לבטל

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>