פיצוחיות (ללא גלוטן)

כ- 36 עוגיות קטנות

מצרכים:

200 גרם גרעיני חמניה
חצי כוס שומשום
רבע כוס זרעי צ'יה
100 גרם גפרורי שקדים
50 גרם שקדים
50 גרם אגוזי פקאן
50 גרם אגוזי מלך
3 חלבונים של ביצה בגודל M
6-7 כפיות סוכר קנים

 

אופן ההכנה:

מערבבים עם מקציף ידני את הביצים והסוכר עד שעולה קצף לבן והתערובת נעשית קלילה מעט.  את האגוזים, השקדים והפקאנים מומלץ לגרוס גס.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים יחד
יוצקים כמויות קטנות של התערובת על נייר אפיה ואופים בחום 180, 10 דקות – להשגיח / לכוון טיימר – הן נשרפות מהר!
מומלץ לבדוק את המתיקות אחרי הנגלה הראשונה (או לאפות אחד בודד) ולהוסיף עוד סוכר לפי הטעם.

קטגוריה: עוגיות, קינוחים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>