פלפל צ'ומה


מצרכים:

200 ג' פפריקה מתוקה

200 גר' פפריקה חריפה (אפשר לשים רק 100 אם רוצים פחות חריף)

כף קימל טחון (כארוויה)

כף קינמון טחון

4 ראשי שום טריים מקולפים, כתושים

מלח לפי הטעם

1 כוס שמן

אופן ההכנה:

מערבבים הכל ושומרים בצנצנת.

נורא טעים על לחם טרי….

 

מקור המתכון: פסקל רובין פרץ

 
[shopeat_button]

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>