פנקייקס לפסח

 

מצרכים:

1 כוס קמח פירורי מצה

2 כפות קמח תפו"א

2 כוסות חלב

1 אבקת אפיה

2 ביצים

1 כף שמן

חצי כפית מלח

1 כפית סוכר

 

אופן ההכנה:

מערבבים הכל יחד ומשאירים לשעה להתפחה קלה, אם הבלילה מוצקה מדי, אפשר להוסיף עוד חלב / מים

לטגן לביבות במעט שמן ולהגיש עם סילאן / דבש / סירופ מייפל

קטגוריה: פסח, קינוחים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>