פנקייק גבינה

מצרכים:

1 כוס חלב
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כף סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
כף שמן

קורט מלח

1 גביע גבינה לבנה (5%, 9%  - תלוי כמה אתם בדיאטה)

 

אופן ההכנה:

לערבב היטב ולטגן במחבת כבדה חום נמוך עד שעולות בועות מכל שטח הפנים ולהפוך

 

מקור המתכון: גדי המל ז"ל, עם שינויים שלי

 
[shopeat_button]

קטגוריה: קינוחים, שבועות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. חגית says:

    היי גילי! נשמע שזה הולך להיות טעים.

    אך לא ציינת מה הכמות של הגבינה שצריך להוסיף?וכמה אחוזי שומן?

    • Gili Dei says:

      היי חגית,
      אפשר כמה אחוזי שומן שרוצים, אני הכנתי עם 5% אבל אפשר גם עם פחות או יותר (:
      הכמות היא של גביע גבינה אחד

  2. helena says:

    הי מתכון נחמד אך לדעתי לא מספיק "גבינתי" :) נסי מתכון שלי 2 קוטג' (אחוזי שומן לפי עדיפות הסועד)או לחילופין 1 קוטג' וגבינת פרה 5%-9% 2ביצים 4כפות קמח רגיל או מלא לפי הבחירה ברור שזה ישנה את הטעם 2כפות סוכר או סוכרלוז לאפיה בהתאם /ניתן גם ללא המתקה כלל אז יוצא מלוח מתאים לכל מיני ארוחות עם סלט עלי בבי./אם זה מתוק ניתן להוסיף וניל,או/ו פרות טריים או יבשים משפר משנה טעם.לטגן על מחבת טוב על אש בינונית.אם משפחתך מונה יותר מ3 איש רצוי לעשות בכפולות כי לא מספיקים להכין -נאלם לפני שהחתול אומר מאו :) בתאבון לפעמים אני מחליפה בכנען וזה משנה מרקם וטעם ויוצא מאד טוב.

    • Gili Dei says:

      היי הלנה
      הוא לא גבינתי בכוונה תחילה (:
      הילדים שלי לא אוהבים גבינה לבנה וזו דרך לתת להם
      המתכון שלך נשמע לי מצויין

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>