פרסבורגר פרג

מצרכים:

בצק שמרים חמאה מוכן של "מעדנות"

למלית פרג:

300 ג' פרג טחון

200 ג' סוכר

1 כף דבש

250 מ"ל חלב

50 ג' חמאה

גרידה מלימון אחד

1 ביצה בגודל M

4 כפות אגוזים קצוצים (אופציונלי)

אופן ההכנה:

מרתיחים חלב, סוכר, חמאה, גרידה לימון ודבש

מסירים מהאש, מוסיפים את הפרג והאגוזים. – מערבבים היטב

מקררים את המלית כ- 10 ד' ומוסיפים את הביצה

מקור מתכון המלית – מיקי שמו

קטגוריה: עוגות, קינוחים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>