פשטידת ברוקולי

 

תבנית חד"פ מלבנית בגודל בינוני

 

מצרכים:

שקית וחצי פרחי ברוקולי קפוא

3/4 כוס קמח

5 ביצים

כפית חרדל

כפית אבקת אפיה

2 כפות מיונז

1 כף אבקת מרק בצל

1 כוס שמנת מתוקה

פירורי לחם

גרעיני חמניה לקישוט

 

אופן ההכנה:

מפשירים את הברוקולי וקוצצים קיצוץ דק (אין צורך לחלוט)

מערבבים את כל המרכיבים ולבסוף מוסיפים

את הברוקולי

משמנים תבנית בשמן ספריי

בוזקים פירורי לחם ויוצקים את הבלילה

מעל מפזרים גרעיני חמניה בנדיבות

אופים בחום 180 כ 45 דקות

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>